cegrol2.jpg

A Jász-Plasztik Kft. 1990 májusában alakult.
Főbb tevékenységi köreink: műanyagok feldolgozása és festése, szerszámtervezés és fejlesztés, EPS és EPE csomagolóanyagok gyártása, akkumulátorgyártás, vámkezelés, belföldi és külföldi fuvarozás, Mercedes Benz, KIA, SUZUKI márkaképviselet és szerviz.

Cégünk már több éve foglalkozik hőszigetelő lemezek gyártásával, az évek alatt a hőszigetelő piacon szerzett tapasztalat alapján a vezetőség úgy döntött 2006-ban, hogy elkezdi a hőszigetelő rendszerhez szükséges vakolatok, festékek illetve ragasztók gyártását. 2007-es évtől kezdve termékcsaládunk a Jamix® márkanevet kapta. Így kialakult a teljes hőszigetelő rendszer saját hazai gyártással.
A Jamix®-termékcsalád fő gyártásköre környezetbarát homlokzati és lábazati díszítő vakolatok, beltéri-, kültéri diszperziós falfestékek, vakolatalapozók, építőipari segédanyagok. Továbbá termékpalettánkon megtalálhatók a hőszigetelő vakolat-rendszerek, ágyazó- és ragasztóhabarcsok valamint kiegészítő termékek (hálók, dűbelek, lábazati indítóprofilok, élvédők).
Legfontosabb számunkra partnereink igényeinek kielégítése, illetve a folyamatos fejlődés, alkalmazkodva a piaci igények változásához, illetve célunk hogy a Jamix®-termékcsalád minőségével vevőink maximálisan elégedettek legyenek. Termékeink versenyképessége megállja helyét a piacon, hiszen minőségileg megfelelnek az ISO 9000, az ISO 9001: 2000, az ISO 14001 szabványnak. Cégünk kutatási és fejlesztési csoportja minél magasabb színvonalú EPS hőszigetelő rendszer kialakítására törekszik, a környezetvédelmi szempontokat és egyre emelkedő energia árakat figyelembe véve. Ez által mi is hozzájárulunk a környezettudatos anyagfelhasználás szélesebb körben való elterjedéséhez.
Bízunk abban, hogy leendő megrendelőink között üdvözölhetjük, és elképzeléseik megvalósításához segítségére lehetünk.

Bízunk abban, hogy leendő megrendelőink között üdvözölhetjük, és elképzeléseik megvalósításához segítségére lehetünk.

Kasza Lajos
ügyvezető igazgató 
Dr. Kabiri Badr Amir
igazgató